Kalas på Rush

Är det dags för årets bästa kalas? Låt oss hjälpa dig!

Vi vågar påstå att alla älskar att hoppa trampolin. Och på Rush erbjuder vi kalas som passar alla åldrar, färdighetsnivåer, plånböcker och önskemål.  Våra kalas ger födelsedagsfiraren och kompisgänget en upplevelse de sent ska glömma. Vad sägs om en liten «dodgeball-turnering» (spökboll)? Eller kanske en tävling för att se vem som tar sig snabbast genom vår X-PARK? Eller varför inte spendera en stund med att göra helt galna galna trick på våra tumble tracks ner i vår Big Air Bag? Eller så hoppar ni bara järnet på vårt enorma utbud av trampoliner i Rush Free Jumping-delen!

Roligare än så här blir det helt enkelt inte!

 

VIKTIG INFO

 • Maxantal födelsedagsbarn per kalas är satt till fyra stycken om man vill fira tillsammans.
 • Alla deltagare ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset för att ta del av vår säkerhetsgenomgång.
 • Vi serverar pizza, pannkakor eller korv med bröd på alla våra kalas. Du väljer meny och antal i bokningen. Du kommer även få ett antal tilläggsval som du kan addera i slutet av bokningen.
 • Pga Corona så har vi endast möjlighet att ha som mest 8 deltagare per kalas. Vi har plats för 3 kalas under samma timme då varje kalas har tillgång till eget kalasrum.
 • Vi har såklart möjlighet att ta emot kalas som vill fira utan att sitta i kalasrum. Läs mer om detta under Slush-to-go informationen nedan.

Om du vill få en extra cool upplevelse så kan du välja mellan att ha ditt kalas på en vardag. Då får du lite mer för pengarna. Du har följande val:

SUPER-MÅNDAG!
Sugen på att hoppa mer än en timme? På måndagar bjuder vi på 30 minuter extra hoppning. Helt utan extra kostnad! Boka online genom att lägga kalaset på en måndag, sen väljer du produkten "Supermåndag", välj antalet deltagare, mat och dryck, samt lite information om den som fyller år så är allt klappat och klart för mer kalas på måndag!

QUIZ-TISDAG!
Vill ni varva ner lite efter födelsedagshoppandet men ändå hålla spänningen uppe? Inga problem! Om du firar hos oss på en tisdag så inkluderar vi vår Quiz-tisdag i priset. Partyvärden sätter igång quizet i ert bokade partyrum efter ni har ätit mat (och tårta) och kanske får vinnaren ett pris efteråt? Skriv "Quiz-tisdag" i din beställning så lägger vi till det helt kostnadsfritt till din beställning.

GLOW PARTY PÅ ONSDAGAR!
Fira födelsedag hos oss på en onsdag mellan 16:00 och 20:00 och upplev årets partystämning med musik, ljusshow och kul upptåg. Alla partybarn får varsitt lysande armband och så klart en ansiktsmålning. Du bokar precis som vanligt och behöver inte skriva nåt i kommentarsfältet.

RUSH AFTER DARK PARTY!
Vill du fira din födelsedag under Rush After Dark? Då rekommenderar vi helhjärtat RUSH AFTER DARK PARTY (minst 8 deltagare)!

Om du vill ha ditt födelsedagskalas när vi har Rush After Dark så går det så klart toppenbra! Partyvärden kommer då dela ut glowsticks och alla som vill får en ansiktsmålning och vi ser till att deltagarna kommer i riktig After Dark-stämning. Ni bestämmer själva när under After Dark ni vill äta. Maten beställs i samband med bokning. Vi har bland annat pizza, pannkakor och korv. I grundpriset 199 kronor / barn ingår 2 timmars hoppning, tillgång till partyrum, enklare tilltugg och dricka. Alla som hoppar måste bära Rush-strumpor, och det går bra att ta med egna (vi värnar om miljön) eller så kan du köpa nya i receptionen för 35 kronor. After Dark anordnas varannan fredag mellan 20:00-22:00. Se aktuella datum under priser och öppningstider.

NYHET: Slush To Go!

Nu erbjuder vi en ny variant för att kunna fira sin födelsedag hos oss.

Välj hopptid 1, 1,5 eller 2 timmar och få slush-to-go på köpet. Vi erbjuder även värd under 30 min som håller i dodgeballtunering och andra roliga utmaningar.

Med detta koncept så serverar vi ingen mat eller använder oss av kalasrum utan fokuserar på roliga hopptimmar tillsammans med värd och god slush på hemvägen.

Kalaset går även att boka under GLOWPARTY och AFTERDARK.

Vi erbjuder detta koncept på onsdagar, fredagar samt lördagar och söndagar.

 

För att boka kontakta  goteborg@rushtrampolinpark.se

VIKTIGT: Födelsedag under Rush After Dark måste beställas på mail på goteborg@rushtrampolinpark.se

RUSH KALAS:

 • 1 timmes inträde med fri tillgång till hela parken (trampoliner, parkour och X-PARK).

 • Rush-strumpor till alla barn (glöm inte att lägga till detta till din beställning).

 •  45 minuters tillgång till partyrum efter hoppningen är över.

 • Party/Kalasvärd - under tiden ni är i partyrummet finns det alltid en värd på plats.

 • Saft och popcorn. Läsk och glass finns som tillval).

 • Present till födelsedagsbarnet (gymväska och ett presentkort med 1 timmes hoppning).

 • Kaffe till alla vuxna som väntar.

 • Pizza, pannkakor eller korv (välj detta när du beställer).

 • Födelsedagsinbjudan som du kan ladda ner på hemsidan.

 • Tårta kan tas med enligt överenskommelse.

 • Slush kan väljas som tillval.

 • Priset varierar beroende på matval och tillval, men börjar på 215 kronor / barn.

 • Alla deltagare på kalaset ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset börjar (vi delar ut strumpor och armband och går igenom säkerhetsreglerna).

Bokning:

Födelsedagskalas bokas här på nätet. Använd knappen "BOKA KALAS" i menyn. Om önskad tid inte syns i bokningsmenyn så är den redan bokad. Alla kalasbarn ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset börjar för att ta del av vår säkerhetsinformation.

Vill du ha mer info, eller är du osäker på något? Kontakta oss gärna på goteborg@rushtrampolinpark.se eller ring på 031-320 42 43.

När du bokar ett kalas debiteras en deposition på 90 SEK per deltagare. Återstående betalning betalas vid ankomst till bokad tid. Kalaset kan avbokas upp till 72 timmar före den bokade tiden och sedan återbetalas depositionen. Avbokningen sker skriftligt till goteborg@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen.

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor. Dessa är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.