Rush Academy

RUSH ACADEMY - GÖTEBORGS ROLIGASTE KURSER

Hösten 2020 blev en supersuccé och självklart fortsätter vi våren 2021. Vi kommer att dela upp vårterminen i två kursstarter om 8 tillfällen vardera. Den första kursstarten var från vecka 2 och fortsatte till vecka 10 med avbrott för sportlov. Den andra kursstarten är vecka 15 och fortsätter till vecka 22 med avbrott för påsklov. 

Nytt För 2021 - Trampolin & Parkour- Kurs

Är du osäker på vilken kurs du helst vill gå? Vill du helst köra parkour eller trampolin? Svårt att välja? 

Vi erbjuder från och med vårterminen 2021 en prova-på-grupp där vi kommer ha både parkour och trampolin! Här ges chansen att testa på och verkligen få en bred kunskapsbas i trampolin och parkour - perfekt för dem som kanske inte riktigt bestämt sig än, eller helt enkelt inte vill bestämma sig. Det bästa av två världar helt enkelt! Du anmäler ditt intresse via formuläret på parkour eller trampolin-sidan.

OBS! ANMÄLAN TILL TERMIN 2 ÄR NU STÄNGD!

 

Rush Trampoline Academy

Sugen på att gå en kurs i trampolinhoppning? Kanske har du en studsmatta hemma i trädgården och vill ta steget att lära dig lite mer avancerade trick? I våra kurser lär vi ut grundläggande tekniker för att förbättra din hoppning, till mer avancerade trick som skruvar, volter och flips. Kurserna är uppdelade i fyra svårighetsgrader, från nybörjare till dig som är riktigt avancerad i din hoppning. 

Rush Parkour Academy

Är du sugen på att testa parkour? Våra instruktörer tillhör den absoluta Sverigeeliten inom freerunning och parkour. Här lär vi oss grunderna i parkour i form av val av väg genom vår platsbyggda arena, landingar, flips, precision jumps och lazys. Vi har tre olika svårighetsgrader som du kan välja mellan.

Minirush Academy

Detta är vår kurs för de allra minsta hopparna (3-6 år). På Minirush Academy lär sig barnen kroppskontroll och koordination. Men inte bara det, utan de tränar även att hoppa i grupp, följa instruktioner och interagera med jämnåriga. Här ligger fokus på lek och skratt och lattjo-lajbans samtidigt som barnen utvecklas i sin egen takt.

Privatlektion

Vi erbjuder även privatlektioner då man kan boka upp sig med en egen coach. Du väljer själv vad du vill lära dig eller träna på när du bokar, så lägger coacher upp en plan på hur ni tillsammans ska kunna nå ditt mål. Det kan vara enklare saker som att sätta sin första frammåt eller bakåtvolt, få till grundstegen i parkour och freerun, eller så nöter ni och finslipar tekniker som tar dig ännu längre i din utveckling. Lektionen hålls under 1 timme och kostar 600kr för en person. Skulle man vilja vara flera personer så kostar det 200kr per extra deltagare. Dock till ett maxantal av 4 personer. Så exempelvis skulle det kosta 800kr för 2 personer i samma bokning under 1 timme.
Privatlektionerna passar både vuxna och barn. 

För bokning av privatlektion så maila: goteborg@rushtrampolinpark.se, eller ring in till: 031-320 42 43 så hjälper vi er med att hitta dag och tid för en privatlektion.

Rushstrumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du  hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl  uppmanar vi dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.