Rush Freejumping Arena
Rush Freejumping

Trampolinhoppning på Rush

När du löser inträde på Rush så får du tillgång till alla delar av parken. I vår Free Jumping-arena har vi skapat ett sammankopplat hav av trampoliner. Men vi har även dodgeball, High Performance-trampoliner och tumble tracks i arenan.

Rush Freejumping Arena
Kan du se horisonten på vårt trampolinhav?

Parken består av studsmattor, fasta hinder och tumbletracks där du kan utveckla dina trampolin- och parkourfärdigheter. Vi har mer än två dussin trampoliner som även sträcker sig upp mot väggarna i 45 gradig vinkel. Detta är det perfekta stället att få upp flåset samtidigt som du har vansinnigt roligt.

Är du osäker på hur man gör? Fråga vår personal så hjälper de till och ger finfina tips och tricks. Alla hoppare från 3 år är välkomna att hoppa hos oss. 

Rush Dodgeball

Hoppa högt, skjut hårt, ducka djupt! 
Alla känner till dodgeballens fem D:n. Dodge, duck, dip, dive.. and.. dodge. Hoppa fram som en trampolinfantom, ducka som en mästare, och skjut hårdare än en kanon. 

Dodgeball, eller “spökboll” som det ibland kallas på svenska, är en lika enkel som superrolig bollsport. Dela upp er i två lag, och sen är målet att bränna ut motståndarna genom att antingen träffa dem med den mjuka skumbollen, eller fånga motståndarens boll med båda händerna när den fortfarande är i luften. Vår hårda - men oerhört rättvisa - personal ställer gärna upp som domare. Nu kör vi!

Rush Big Air Bag

Hoppa högre och landa mjukare än någonsin tidigare. 

I vår Rush Big Air Bag kan du göra tricks och flips som du tidigare bara drömt om. Hoppa högre, snurra snabbare, och flippa flippigare än någonsin tidigare. Här landar du mjukt oavsett hur svårt eller hårt tricket är. Vår Big Bag minimerar skaderisken, och är dessutom betydligt säkrare och mer hygienisk än en foam pit. Och du: Dra upp knäna och gör bara trick på din egen nivå. Vår Big Air Bag gör det enklare för dig att utmana dina egna gränser!

Rush Free Fall 

I’m free, free faaaaaalling… 

Vill du ha fjärilar i magen? Då är Rush Free Fall grejen för dig. Man kan säga att det är lite som ett minibungyjump, men utan gummibandet. Och fallet är så klart kortare, och du landar kontrollerat i vår Big Air Bag. Här kan du göra backflips, frontflips och sideflips som värsta simhopparen, men utan att bli det minsta blöt. Pirret är där, men du slipper kallsupar och obehagliga magplask.

Rush Slam Dunk 

Dunka den som värsta basketproffset! 

Har du alltid velat dunka den som Harlem Globetrotters? I vår Rush Slam Dunk är detta en barnlek. Börja med att hoppa så högt du kan för att sen dunka bollen i korgen med båda händerna. När du bemästrat detta kan du ta det ett steg längre och göra en enhandsdunk. Och vill du att dina polare ska tappa hakan ordentligt så ska du ätta ett skott efter en backflip, eller varför inte hoppa tokhögt, dribbla med bollen bakom ryggen för att sen fiska upp den mellan benen och dunka? 

Rush High Performance & Wall Running Area

Högt, högre, högst!

I vår High Performance-del av arenan har vi våra allra häftigaste trampoliner och vår wallrunning-del. Här kan man klättra på väggarna som Spindelmannen utan att behöva bli biten av en radioaktiv spindel. Våra High Performance-trampoliner är av yppersta världsklass - faktiskt av OS-kvalitet - och här hoppar du högre än vad du någonsin gjort tidigare. Innan du besöker denna del av parken så rekommenderar vi dig att ha hoppat en del tidigare för det är grym studs i dessa trampoliner. Om du är osäker på din färdighetsnivå så ber vi dig prata med vår personal så hjälper vi gärna till.

Bokning:
Vi har begränsat antalet besökare i våra parker och för att slippa väntan och köer, eller stå i kö så rekommenderar vi att du bokar tid i förväg. Använd knappen "boka nu" högst upp på sidan. Om tiden du vill hoppa inte dyker upp i listan så är den tyvärr redan fullbokad.

Det går så klart bra att komma till oss på en sk. "drop in"-tid. Men då riskerar du att parken kan vara fullbokad.

Vi vill att du är på plats minst 15 minuter innan hopptiden börjar, så att du kan ta del av vår säkerhetsinformation.

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

 
Tillbaka