Information om Rush

OM RUSH I SVERIGE

Rush Trampolinpark är Malmös mest kompletta aktion- och trampolinpark. Vi har aktiviteter både för barn och vuxna. Rush trampolinpark ligger i BOUNCE gamla lokaler i Toftanäs i Malmö.

Under 2016 öppnade Rush sin första trampolinpark i Norge. Under 2020 förvärvade vi våra två första parker i Sverige. Dessa ligger i Göteborg (Hovås) och i Malmö (Toftanäs).

Våra svenska parker består av fyra huvuddelar, en stor freejumping-area, en High Performance & Wallrunning-del, en platsbyggd parkourarena (stans enda) och en utmanande Obstacle Course (X-park). Alla våra parker har eget café och arrangerar födelsedagsfester, utflykter, företagskickoffs, teambuilding och andra arrangemang för företag, skolor och föreningar. Vårt mål är alltid att vara den roligaste aktiviteten i ditt närområde.

VANLIGA FRÅGOR

Har ni någon åldersgräns i era parker?

Vi har en lägsta åldersgräns i våra parker på 3 år. Dock har vi speciella hopptider för våra allra minsta hoppare där de får vara helt ensamma i parken.

Får man ta med egen mat?

Nej. Det är tyvärr inte tillåtet att ta med sin egen mat till våra parker. Men vi har ett stort utbud av både mat och dryck i vårt välsorterade café.

Vad rekommenderar ni för kläder?

Vi rekommenderar dig att klä dig komfortabelt och välja plagg där du kan sträcka ut dig ordentligt. Du får inte ha på dig utstickande föremål som kan skada andra i parken. Undvik också smycken och annat som du kan fastna med. Vi rekommenderar dig att ta av dig klockor, halsband, armband, bälten etc. Alla som besöker vår park måste ha strumpor med halkfri plastsula i trampolinparksdelen och gymnastikskor i vår Obstable Course.

Jag har godkänt säkerhetsreglerna, måste jag godkänna dem igen vid nästa besök?

Det godkännade av våra säkerhetsregler som du gör i bokningen har ingen bortre gräns. Det är upp till dig som besökare att ta del av eventuella uppdateringar av våra regler, som alltid finns här på hemsidan. Som besökare måste du tagit del av - och läst - samt förstå ttvåra säkerhetsregler innan du får hoppa. Säkerhetsreglerna finns att läsa här.

Kan jag förhandsboka hopptid innan mitt besök?

Självklart. Vi rekommenderar dig att boka tid i förhand, för även om vi har drop in-tider så kan det ofta bli fullt i våra parker, speciellt under lov och helgdagar. Genom att boka tid online så garanterar du att du har en tid när du besöker oss. Och du slipper trista köer och väntan.

Är det farligt att hoppa trampolin och utöva parkour?

På Rush sätter vi alltid säkerheten först. Ordning och reda och tydliga regler är A och O hos oss. Vår personal är utbildad både i förebyggande insatser, men även om oturen är framme och våra besökare råkar ut för en olycka. Vi har tydliga säkerhetsregler. Den som bryter mot dessa får lämna parken med omedelbar verkan. Vid upprepade förseelser kan besökare helt nekas tillträde till våra lokaler. Det är även viktigt att våra besökare bara gör trick på sin egen färdighetsnivå. Om du är osäker på ett trick, fråga vår personal så bedömer vi gemensamt om det är ett lämpligt trick. Det viktigaste är alltid att även ta hänsyn till andra besökare i parken.

Kan jag avboka en inbokad timme?

Ni kan avboka onlinebiljetter 72 timmar före den bokade tiden. Avbokning sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen.

Ni kan flytta köpta onlinebiljtter upp till 24 timmar före den bokade tiden. Ombokningen sker skriftligen till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för ny önskad tid måste ingå i e-postmeddelandet. Läs mer om våra köpvillkor här : http://www.rushtrampolinpark.se/malmo/kopvillkorKan jag avboka ett kalas?
Kalas måste avbokas upp till 72 timmar före den bokade tiden för att depositionen ska återbetalas. Avbokningen sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen. Läs mer om våra köpvillkor här : http://www.rushtrampolinpark.se/malmo/kopvillkor

Har ni Wi-Fi/gratis nätverk?

Jajamensan, det finns nätverk i större delen av lokalen samt i caféet. 

Finns det någon övre viktgräns?

Vi har satt en viktgräns på 125 kilo som övre viktgräns för att säkerställa hållbarheten i vår utrustning och säkerheten hos andra besökare.

Kan jag använda mina Rush-strumpor flera gånger?

Självklart, vi uppmuntrar återbruk. Det viktigaste är att halkskydden på dem är intakta. Då kan du använda dem hur många gånger du vill. Att använda strumporna flera gånger är dessutom bra för miljön.

Kan jag titta på när mitt barn hoppar?

Absolut, du kan sitta nere på golvet (så länge du själv inte hoppar) eller ta en härlig fika i vårt café. Under födelsedagar eller andra liknande arrangemang i parken så kan vi komma att hålla nere antalet besökare som inte hoppar i parken pga COVID-19 och för att minimera trängsel. 

Får mitt barn hoppa ensam i parken?

Alla deltagande besökare måste vara minst 10 år gamla för att få vistas i parken (utan att en vuxen, målsman eller ansvarig). Målsman eller ansvarig vuxen måste även godkänt våra säkerhetsregler innan hoppning. Alla som hoppar på Rush måste förstå och godkänna våra säkerhetsregler vid bokning.