Kalas på Rush

Är det dags för årets bästa kalas? Låt oss hjälpa dig!

Vi vågar påstå att alla älskar att hoppa trampolin. Och på Rush erbjuder vi kalas som passar alla åldrar, färdighetsnivåer och önskemål.  Våra kalas ger födelsedagsfiraren och kompisgänget en upplevelse de sent ska glömma. Vad sägs om en liten «dodgeball-turnering» (spökboll)? Eller kanske en tävling för att se vem som tar sig snabbast genom vår X-PARK? Eller varför inte spendera en stund med att göra helt galna galna tricks på våra tumble tracks ner i vår Big Air Bag? Eller så hoppar ni bara järnet på vårt enorma utbud av trampoliner i Rush Free Jumping-delen! Kalasrummet finns tillgängligt för er i 45min efter att din bokade hopptid är slut.

Roligare än så här blir det helt enkelt inte!

 

VIKTIG INFO

 • Alla deltagare ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset för att ta del av vår säkerhetsgenomgång.
 • Vi serverar pizza, pannkakor eller korv med bröd på alla våra kalas. Du väljer meny och antal i bokningen. Du kommer även få ett antal tilläggsval som du kan addera i slutet av bokningen.
 • Vi har såklart möjlighet att ta emot kalas som vill fira utan att sitta i kalasrum. Läs mer om detta under Slush-to-go informationen nedan.

 

RUSH FULL PACKAGE BIRTHDAY!
Är du osäker på vad du ska beställa till födelsedagskalaset?

Med Rush Full Package Birthday har vi redan kombinerat det ultimata kalaspaketet för en helt fantastisk upplevelse med minsta möjliga ansträngning.

Allt är klart, det enda du behöver göra är att ange hur många ni ska bjuda in inkl födelsedagsbarnet och fylla i namnet och hur många år födelsedagsbarnet fyller – kan inte bli enklare än så att ordna ett kalas!

I Rush Full Package hoppar barnen 1,5h för att sen samlas ihop och tillsammans gå till kalasrummet där det serveras saft & popcorn, 2st pizzaslice/barn, slush och en härlig kladdkaka som dessert! I 45min kan de äta, busa och öppna presenter innan det är dags att avsluta årets häftigaste kalasupplevelse till minsta möjligaste ansträngningen!

Men det slutar inte där!

I priset (359/person) ingår det även en present till fördelsdagsbarnet, Rush Wristband för alla hoppare, kaffe/thé till alla kalasföräldrar som väljer att stanna kvar och njuta av att barnen hoppar av sig i vårt café samt strumpor till alla barnen!

Minsta bokning: 8 barn inkl födelsedagsbarnet

PS: Om ni önskar glutenfri pizza tillkommer det utöver grundpaketet

SUPER-MÅNDAG!
Sugen på att hoppa mer än en timme? På måndagar bjuder vi på 30 minuter extra hoppning. Helt utan extra kostnad! Boka online genom att lägga kalaset på en måndag, sen väljer du produkten "Supermåndag", välj antalet deltagare, mat och dryck, samt lite information om den som fyller år så är allt klappat och klart för er kalas på måndag! 

QUIZ-TISDAG!
Vill ni varva ner lite efter födelsedagshoppandet men ändå hålla spänningen uppe? Inga problem! Om du firar hos oss på en tisdag så inkluderar vi vår Quiz-tisdag i priset. Partyvärden sätter igång quizet i ert bokade partyrum efter ni har ätit mat (och tårta) och kanske får vinnaren ett pris efteråt? Skriv "Quiz-tisdag" i din beställning så lägger vi till det helt kostnadsfritt till din beställning. 

GLOW PARTY PÅ ONSDAGAR!
Fira födelsedag hos oss på en onsdag mellan 16:00 och 20:00 och upplev årets partystämning med musik, ljusshow och kul upptåg. Alla partybarn får varsitt lysande armband och så klart en ansiktsmålning. Du bokar precis som vanligt och behöver inte skriva nåt i kommentarsfältet. 

SLUSH-TO-GO KALAS!

Vill du maxa hoppningen på ditt kalas? Nu erbjuder vi en ny variant för att kunna fira sin födelsedag hos oss! Istället för att avsluta i ett kalasrum så är det maximalt med hoppning som avslutas med en läskande slush efter att kalaset avslutas. Det går att boka SLUSH-TO-GO för 1,5 timme hoppning. Då har ni tillträde till hela parken och hinner definitivt göra slut på all energi (sen fyller ni på med en smarrig slush efter hoppningen) Med detta koncept så serverar vi ingen mat eller använder oss av kalasrum utan fokuserar på roliga hopptimmar där maximal hoppning står i fokus!

Vi erbjuder detta koncept tisdag och torsdag-söndag.

RUSH AFTER DARK PARTY!

Varannan fredag 20.00 - 22.00! 
Vill du fira din födelsedag under Rush After Dark? Då rekommenderar vi helhjärtat RUSH AFTER DARK PARTY!

Om du vill ha ditt födelsedagskalas när vi har Rush After Dark så går det så klart toppenbra! Partyvärden kommer då dela ut glowsticks och alla som vill får en ansiktsmålning och vi ser till att deltagarna kommer i riktig After Dark-stämning. Ni bestämmer själva när under After Dark ni vill äta. Maten beställs i samband med bokning. Vi har bland annat pizza, pannkakor och korv. I grundpriset 229 kronor / barn ingår 2 timmars hoppning, tillgång till partyrum (vid beställning av mat), saft och popcorn. Alla som hoppar måste bära Rush-strumpor, och det går bra att ta med egna (vi värnar om miljön) eller så kan du köpa nya i receptionen för 39 kronor. After Dark anordnas varannan fredag mellan 20:00-22:00. Se aktuella datum under priser och öppningstider.

VIKTIGT: Födelsedag under Rush After Dark måste beställas på mail på malmo@rushtrampolinpark.se

RUSH KALAS:

 • 1 timmes inträde med tillgång till hela parken (trampoliner, parkour och X-PARK).

 • Rush-strumpor till alla barn ingår ej i priset.

 •  45 minuters tillgång till partyrum efter alla har hoppat klart sin timme.

 • Kalasvärd ingår i priset.

 • Saft och popcorn ingår i priset.

 • Present till födelsedagsbarnet (gymväska och ett presentkort med 1 timmes hoppning) ingår i priset.

 • Kaffe till alla vuxna som väntar ingår i priset.

 • Mat i form av pizza, korv eller pannkakor kan väljas som tillval men ingår ej i priset.

 • Födelsedagsinbjudan som du kan ladda ner på hemsidan.

 • Tårta kan tas med enligt överenskommelse.

 • Slush kan väljas som tillval men ingår ej i priset.

 • Priset varierar beroende på matval och tillval, men börjar på 170 kronor / barn.

 • Alla deltagare på kalaset ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset börjar (vi delar ut strumpor och armband och går igenom säkerhetsreglerna).

Bokning:

Födelsedagskalas bokas här på nätet. Använd knappen "BOKA KALAS" i menyn. Om önskad tid inte syns i bokningsmenyn så är den redan bokad. Alla kalasbarn ska vara på plats minst 15 minuter innan kalaset börjar för att ta del av vår säkerhetsinformation. 

Vill du ha mer info, eller är du osäker på något? Kontakta oss gärna på malmo@rushtrampolinpark.se eller ring på 040-654 06 50.

När du bokar ett kalas debiteras en deposition på 1000 SEK . Återstående betalning betalas vid ankomst till bokad tid. Kalaset kan avbokas upp till 72 timmar före den bokade tiden och sedan återbetalas depositionen. Avbokningen sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen.

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor. Dessa är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl uppmanar vi dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.