Köpvillkor Rush Trampolinpark

Betalning och säkerhet

Betalning sker med kredit- eller bankkort. Personlig och användarkontoinformation i betalningslösningen krypteras så att ingen kan missbruka den. Bankernas godkända system används för våra betalningstransaktioner.

Betalningen kan göras med Visa och Mastercard.

Kreditkortstransaktioner sker på en separat och säker server med fullständig kryptering av all kreditkortsinformation. Rush arbetar med Adyen/Roller payments för att upprätthålla en säker betalningslösning. Denna lösning uppfyller alla Adyen/Roller payments krav på säkra betalningslösningar. Din kreditkortsinformation kommer inte göras tillgänglig för andra företag eller organisationer

Vid bokning av ett party debiteras valfria produkter plus en fast deposition på 500kr.  Återstående betalning betalas vid ankomst till bokad tid. Kalaset kan avbokas upp till 72 timmar före den bokade tiden och sedan återbetalas depositionen. Avbokningen sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se

Åldersgräns för att betala online

Åldersgränsen för att betala via vår webbplats är 13 år. Personer under 13 år måste ha samtycke från en vårdnadshavare innan betalning och godkännande av våra köpvillkor.

Alla besökare måste ha läst igenom våra säkerhetsregler i parken, dessa finner ni på www.rushtrampolinpark.se/malmo/rush-sakerhetsregler/

Barn under 18 år måste ha förälder eller vårdnadhavare vid bokning.

Det finns en åldersgräns på 3 år för att hoppa i parken. Undantag är för «MiniHoppet» där åldersgränsen är 0-6 år.

Om biljetten och biljettens giltighet

Biljetter som köpts online är giltiga för användning i trampolinparken Rush som anges i bokningen (plats, datum och tid). När ni köper online kommer en oderbekräftelse att skickas till er e-post som ni angivit med bokningsnumret. Online bokningar kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudande än de som kommuniceras ut av Rush Trampolinpark.

Bokningsnummer presenteras vid incheckning i receptionen och ett entréarmband delas ut för den bokade tiden. Ni ansvarar för missbruk av onlinebokningen, så vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra missbruk. Varje försök att missbruka / förfalska biljetter betraktas som en dokumentförfalskning och kommer anmälas till polis.

Alla priser inkluderar alltid gällande momssatser. Rush Trampolinpark tar inget ansvar för tryckfel eller efterföljande prisändringar.

Av säkerhetsskäl förbehåller vi oss rätten att be gästerna att lämna parken och stänga attraktioner utan information i förväg. Överträdelser av våra säkerhetsregler eller tillsägningar från våra anställda kan leda till konfiskering av hopptid samt utvisning från parken.

Leveransvillkor

Onlinebiljetter levereras till den angivna e-postadressen strax efter vi har fått din beställning. Ni kommer att få en e-postbekräftelse med sammanfattning av din beställning. Rush Trampolinpark tar inte ansvar för leveransförseningar på grund av tekniska problem. Inga avgifter debiteras.

Oanvända biljetter återbetalas inte.

Beställning av biljetter med rabatt, presentkort eller klippkort

Presentkort köps via vår hemsida. Vid bokning av hopptid som ska betalas med presentkort, ange presentkortets kod under ”Använd en rabatt” i kassan. Presentkort köpta efter augusti 2023 är giltiga i 1år.

Vid bokning av hopptid som är berättigad till rabatt sker detta på plats i parken, via telefon eller mail.

Vid användning av klippkorts som betalning se information som erhållits vid köptillfället. Klippkortet är personligt och måste uppvisas vid ankomst till parken.

Ångerrätt och Force Majeure

Ångerrätten omfattas inte köp av logi, evenemangsbiljetter eller övriga köp som undantagna från ångerrätten i lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Varken vi eller ni är ansvarig för händelser utanför vår skäliga kontroll som direkt påverkar möjligheten att fullgöra våra respektive förpliktelser eller som medför att fullgörelsen ac förpliktelsen inte är ekonomiskt försvarbar, t.ex eldsvåda, naturkatastorfer, krig, mobilisering, beslag, uppror eller upplopp, försening av leverans från underleverantörer, strömavbrott, driftstörningar eller avbrott av internettrafik och telekommunikationer och arbetsmarknadskonflikter (¨Befrielsegrunder¨)

Avbeställningsrelger

Kalas måste avbokas upp till 72 timmar före den bokade tiden för att depositionen ska återbetalas. Avbokningen sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen.

Ni kan avboka onlinebiljetter 72 timmar före den bokade tiden. Avbokning sker skriftligt till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för bokad tid måste bifogas i avbokningen.

Ni kan flytta köpta onlinebiljtter upp till 24 timmar före den bokade tiden. Ombokningen sker skriftligen till malmo@rushtrampolinpark.se. Beställarens namn, bokningsnummer och tid för ny önskad tid måste ingå i e-postmeddelandet.

Vi rekommendera alla hoppare att vara på plats i parken 15 minuter före bokad tid. Vid sen ankomst förkortas hopptiden.