Minihoppning på helgerna

Vi har speciella tider då du kan komma på besök hos oss och hoppa med ditt barn (åldrar 0-6 år). Under dessa tider är det inga äldre barn i parken.

Priser:

Inträde kostar 160 kronor för 1 barn och 1 förälder. Båda besökarna måste ha Rush-strumpor på sig vid besöket.
 

Öppettider:

Lördagar kl. 09:00- 10:00 

Söndagar kl. 09:00 - 10:00 (OBS. Ingen minihopp 20/11 pga en stor gruppbokning)

Bokning:

Vi har ett begränsat antal platser under våra "Minirush"-tider. För att undvika att inte få en plats rekommenderar vi dig att boka via "Boka nu"-knappen längst upp på sidan. Om tiden du önskar besöka oss inte finns med i listan är det fullbokat. Betalning sker på plats i vår reception. Du kan så klart även besöka oss "drop in" men då finns det en risk att vi redan är fullbokade. Därför rekommenderar vi dig att boka online.

Alla besökare uppmanas att vara på plats och incheckade och klara minst 15 minuter innan hopptiden börjar. Då tar ni del av vår säkerhetsinformation.

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

Tillbaka