Rush Academy

RUSH ACADEMY - MALMÖS ROLIGASTE KURSER

 

Nyhet inför Rush Academy våren 2024!

Från våren 2024 kan ni välja att anmälan er till halva terminen på 8 träningstillfällen eller till hela terminen på 16* träningstillfällen direkt (*endast vid anmälan vid uppstarten av terminen).

Anmälan till VT24 är öppen!

Nu är det snart dags för nästa omgång av Rush Academy och MiniRush med start i januari!

Vi startar VT24 vecka 12. 

Rush Trampoline Academy

Sugen på att gå en kurs i trampolinhoppning? Kanske har du en studsmatta hemma i trädgården och vill ta steget att lära dig lite mer avancerade trick? I våra kurser lär vi ut grundläggande tekniker för att förbättra din hoppning, till mer avancerade trick som skruvar, volter och flips. Kurserna är uppdelade i fyra svårighetsgrader, från nybörjare till dig som är riktigt avancerad i din hoppning. 

Rush Parkour Academy

Är du sugen på att testa parkour? Våra instruktörer tillhör den absoluta Sverigeeliten inom freerunning och parkour. Här lär vi oss grunderna i parkour i form av val av väg genom vår platsbyggda arena, landingar, flips, precision jumps och lazys. Vi har fyra olika svårighetsgrader som du kan välja mellan. Du kan läsa mer i vårt parkourlexikon här.

Mini Rush Academy

Detta är vår kurs för de allra minsta hopparna (3-6 år). På Minirush Academy lär sig barnen kroppskontroll och koordination. Men inte bara det, utan de tränar även att hoppa i grupp, följa instruktioner och interagera med jämnåriga. Här ligger fokus på lek och skratt och lattjo-lajbans samtidigt som barnen utvecklas i sin egen takt.

Rushstrumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl uppmanar vi dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

 
Tillbaka