Rush Academy

RUSH ACADEMY - STANS ROLIGASTE KURSER

NU FÖRBEREDER VI OSS INFÖR FÖRSTA TERMINEN 2023! Skicka in intresseanmälan idag!

Parkour och Trampolin academy

Är du osäker på vilken kurs du helst vill gå? Vill du helst köra parkour eller trampolin? Svårt att välja? 
Vi erbjuder en grupp där vi kommer ha både parkour och trampolin! Här ges chansen att testa på och verkligen få en bred kunskapsbas i trampolin och parkour - perfekt för dem som kanske inte riktigt bestämt sig än, eller helt enkelt inte vill bestämma sig. Det bästa av två världar helt enkelt! Du anmäler ditt intresse via formuläret på parkour eller trampolin-sidan.

I kursen ingår en snygg Rush t-shirt och ett par Rush strumpor.

 

Rush Trampoline Academy

Sugen på att gå en kurs i trampolinhoppning? Kanske har du en studsmatta hemma i trädgården och vill ta steget att lära dig lite mer avancerade trick? I våra kurser lär vi ut grundläggande tekniker för att förbättra din hoppning, till mer avancerade trick som skruvar, volter och flips. Kurserna är uppdelade i fyra svårighetsgrader, från nybörjare till dig som är riktigt avancerad i din hoppning. 

I kursen ingår en snygg Rush t-shirt och ett par Rush strumpor.

Rush Parkour Academy

Är du sugen på att testa parkour? Våra instruktörer tillhör den absoluta Sverigeeliten inom freerunning och parkour. Här lär vi oss grunderna i parkour i form av val av väg genom vår platsbyggda arena, landingar, flips, precision jumps och lazys. Vi har fyra olika svårighetsgrader som du kan välja mellan. Du kan läsa mer i vårt parkourlexikon här.

I kursen ingår en snygg Rush t-shirt och ett par Rush strumpor.

Mini Rush Academy

Detta är vår kurs för de allra minsta hopparna (3-6 år). På Minirush Academy lär sig barnen kroppskontroll och koordination. Men inte bara det, utan de tränar även att hoppa i grupp, följa instruktioner och interagera med jämnåriga. Här ligger fokus på lek och skratt och lattjo-lajbans samtidigt som barnen utvecklas i sin egen takt.

I kursen ingår en snygg Rush t-shirt och ett par Rush strumpor.

Rushstrumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

 
Tillbaka