Rush After Dark

Rush After Dark - är du redo för Malmös coolaste fest?! 

Vi kör igång vår fantastiska ljus- och ljudanläggning och ger dig möjligheten att hoppa på självlysande trampoliner och med musiken dunkande i öronen på Rush After Dark! Två timmars hoppning med värsta partystämningen för endast 229 kronor, mellan klockan 20:00-22:00 på utvalda dagar.

 Se till att vara i god tid innan eventet börjar, gärna 20 minuter innan så du hinner ta del av våra säkerhetsregler innan du börjar hoppa.

Datum för nästa After Dark hittar du under "Priser och öppetider"!

Bokning:

Vi har begränsat antalet besökare i våra parker och för att slippa väntan och köer, eller stå i kö så rekommenderar vi att du bokar tid i förväg. Använd knappen "boka nu" högst upp på sidan. Om tiden du vill besöka oss fattas i listan så är den tyvärr redan fullbokad.

Det går så klart bra att komma till oss på en sk. "drop in"-tid. Men då riskerar du att parken kan vara fullbokad.

RUSH AFTER DARK PARTY!

Vill du fira din födelsedag under Rush After Dark? Då rekommenderar vi helhjärtat RUSH AFTER DARK PARTY (minst 8 deltagare)!

Om du vill ha ditt födelsedagskalas när vi har Rush After Dark så går det så klart toppenbra! Partyvärden kommer då dela ut glowsticks och alla som vill får en ansiktsmålning och vi ser till att barnen kommer i riktig After Dark-stämning. Ni bestämmer själva vilket tid ni vill äta på After Dark och maten beställs i samband med bokning. Vi har bland annat pizza, pannkakor och korv. I grundpriset 229 kronor / barn ingår 2 timmars hoppning, tillgång till partyrum (vid beställning av mat), saft och popcorn. Alla som hoppar måste bära Rush-strumpor, och det går bra att ta med egna (vi värnar om miljön) eller så kan du köpa nya i receptionen för 39 kronor.

VIKTIGT: Födelsedag under Rush After Dark måste beställas på mail på malmo@rushtrampolinpark.se

 

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor. Dessa är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

Tillbaka