Rush Camps

 

På Rush tycker vi att det är enormt viktigt med fysiskt aktivitet. Överlag så rör vi på oss alldeles för lite, och lov och långhelger är typiska tillfällen då barn sitter framför dator och skärm alldeles för mycket. Många barn och ungdomar sitter stilla större delen av sin vakna tid vilket vi vill ändra på.

Så släpp paddan eller musen och kom och hoppa hos oss istället. Vi har RUSH CAMPS på alla stora lov (utom jullovet).

Campet anordnas i tre eller fem dagar mellan 08.00 till 12.00. Man kan välja mellan måndag-fredag eller måndag till onsdag. Alla deltagare har fri tillgång till hela parken efter Campet (mellan 12-15.00 i mån av plats) under hela campet. Man har då fri tillgång till hela Rush, samt även till kalasrummen om man vill vila eller äta mellis.

Vi utlovar en massa kul aktiviteter, allt från skattjakter, dodgeballturneringar, tävlingar i vår X-PARK och träning i parkour och gymnastik!

Deltagarna får ta med egen matsäck eller så går det bra att köpa enklare mat i vårt café.

Priset är 1300 kronor för tre dagar och 1700 kronor för fem dagar. Då ingår Rush gympåse, ett par Rush strumpor och en snygg Rush t-shirt.

Nu kan ni anmäla er till vinterns camp-veckor! Jullovs Camp 1: 3- eller 4 dagars 27/12 till den 30/12 och Camp 2 3- eller 5 dagars camp den 2/1 till den 6/1.

Ni kan välja mellan 3 dagar (Mån - Ons) och 5 dagar (Mån - Fre).

ÄR NI INTRESSERADE AV CAMP? KONTAKTA OSS PÅ MALMO@RUSHTRAMPOLINPARK.SE FÖR INFORMATION OG ANMÄLAN


 

Intresseanmälan: