Skolor och Föreningar

Är du ute efter en annorlunda gympatimme, planerar ni en skolavslutning eller en kul aktivitet med din förening? Då är RUSH stället för er! 

Utöver att bara ha en kul stund så har vi ett brett träningsutbud som kan hjälpa dig att förbättra både din koordination och kondition. Trampolinhoppning och parkour utvecklar både balans och koordination. Trampolinhoppning kan till exempel vara en utmärkt aktivitet när man har barmarksträning.

Om ni vill komma flera gånger så kan vi så klart utforma ett längre avtal för din skola, fritidsgård eller förening. Hör av dig så sätter vi ihop ett förmånligt upplägg.
 

Priser för skolklasser (efter ingått avtal) måndag till fredag mellan kl 10:00-16:00. Priserna gäller inte under lov, helgdagar, planeringsdagar eller andra dagar då skolorna har stängt. 

Produkt Pris Tilläggsinformation
1 timmes inträde 95 kronor Vardagar 10:00-16:00
1,5 timmars inträde 120 kronor

VarVdagar innan 16:00

2 timmars inträde 145 kronor  
Rushstrumpor 25 kronor  

Ta kontakt med oss på malmo@rushtrampolinpark.se eller ring till oss på 040 - 654 06 50 du har frågor eller önskemål.

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rush-strumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl vi uppmanar dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

Tillbaka