Vuxenhoppning

Vuxenhoppning

Hos oss är ALLA välkomna, oavsett ålder. Att hoppa trampolin i tio miuter är som att springa i ungefär 45 minuter. Och trampolinhoppning är betydligt snällare mot knäna än att springa på stenhård asfalt, oavsett hur bra skor du har. Dessutom tränar du din coremuskulatur på ett helt unikt sätt. När vi anordnar vuxenhopp är parken bara öppen för vuxna. Detta är en perfekt - och lite annorlunda - aktivitet att göra med kompisarna eller kollegorna. Utmana ditt gäng på lite dodgeball eller se vem som kan hoppa högst av er. Eller varför inte anordna ett inofficiellt världsmästerskap i vem som kan göra det sjukaste hoppet i vår Big Air Bag eller sätta den fetaste dunken i vår Slam Dunk?

Vuxenhoppningen sker på torsdagar mellan kl 20.00-21.00* och bokas i förväg på malmo@rushtrampolinpark.se
*Gäller inte under lov och helgdagar

Vill ni samlas tidigare kan ni starta kvällen i vårt café med fika och enklare mat..

Godkännande av Rush säkerhetsregler

Alla besökare ska godkänna våra säkerhetsregler innan de går in i parken. Barn under 18 år måste ha ett godkännande från förälder eller målsman för att besöka oss. Du behöver inte skriva ut godkännandet, utan det räcker att du godkänner att du tagit del av reglerna i samband med att du bokar din biljett. Om du firar födelsedag hos oss så omfattas samtliga barn på kalaset i bokningen.

Rushstrumpor

Av hygien- och säkerhetsskäl är det obligatoriskt att bära Rush-strumpor som är utformade för att ge perfekt grepp när du hoppar. Du kan köpa dessa online eller när du kommer till parken. Strumporna är återanvändningsbara och av miljöskäl uppmanar vi dig att ta med dem vid nästa besök hos oss.

Tillbaka